čtvrtek 2. září 2021

čtvrtek 2.9.

 Děti byly dnes moc šikovné. Zopakovali jsme si kouzelná slovíčka, vysvětlili si  pravidla chování ve třídě, prohlédli si školu, zahráli jsme si hru. Zvládli jsme i svačinku!😋 Zkontrolovali jsme vybavení pouzdra. Perfektní!!!!! Učebnice a pracovní sešity, které dnes děti přinesly, můžete zatím nechávat doma.

Děkuji všem rodičům, kteří již dnes přinesli vyplněné dotazníky, za spolupráci. Kdo nestihl, může v klidu vyplnit a přinést nejpozději na schůzku v úterý.

Příští týden si děti přinesou do TV jednobarevné tričko s krátkým rukávem, tenké tepláčky nebo legíny, cvičky se světlou podrážkou. Pokud bude teplo, budou děti chodit cvičit ven nebo na procházku. Dejte jim proto v den, kdy máme TV, i boty na hřiště - botasky apod. a případně mikinu.  Úbor si budou nechávat v pytlíku u lavice (už mají ve škole).

V pátek budeme ve škole již do 10.45 hod. Seznámíme se s učebnicemi, které budeme od pondělí používat. Začneme už řešit jednoduché úkoly. 

Pěkný den. 

HK

Ještě rada, jak se přihlásit do Bakalářů ZDE

přání

  Milé děti, milí rodiče,  přeji vám všem krásné léto plné sluníčka a nových zážitků.  V posledním srpnovém týdnu pro vás připravím aktuální...